
اعضای واحد بهداشت محیط
نام و نام خانوادگی |
سمت |
مدرک تحصیلی |
معصومه مزرعه |
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط |
کاردانی بهداشت محیط |
سارا صفری |
کارشناس بهداشت محیط |
کارشناسی بهداشت محیط |
رسول الماسی |
کارشناس بهداشت محیط |
کارشناسی بهداشت محیط |
مطابق با آییننامه بهداشت محیط مصوب مورخه 1371/04/24 هیئت دولت جمهوری اسلامی ایران و همچنین آییننامه اجرایی قانون اصلاح ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مصوب 1392/03/18 تعریف «بهداشت محیط» عبارت است از کنترل عواملی از محیط زندگی که به گونهای روی سلامت جسمی، روانی و اجتماعی انسان تأثیر میگذارند. در این تعریف به مجموعهای از آب و هوا و خاک و روابط بین آنها و کلیه موجودات زنده «محیط» میگویند. بهطور کلی محیط به مجموعهای از عوامل و شرایط خارجی و تأثیرات وارده ناشی از آنها بر زندگی یک موجود اطلاق میگردد. و یا به عبارتی دیگری توازن و تطابقی که باید میان انسان و محیط زیست او وجود داشته باشد تا موجبات بهزیستی جسمی روانی و اجتماعی برای او فراهم شود و پیشگیری از بیماریها بوسیله کنترل و از بین بردن عوامل محیطی که در انتقال و برقراری بیماری مؤثر هستند مورد نظر است.
گروه مهندسی بهداشت محیط میکوشد به منظور ارتقاء سطح سلامت آحاد مردم از طریق نظارت و کنترل مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی، بهداشتی درمانی و آموزشی،کنترل ونظارت برمنابع و شبکه های توزیع آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی،کنترل ونظارت جامع بر مدیریت پسماندهای عادی و ویژه،کنترل و نظارت برجمع آوری، تصفیه و دفع بهداشتی فاضلاب در مناطق شهری و روستایی،اجرایی نمودن برنامه کنترل و مبارزه ملی با دخانیات، مشارکت فعال در برنامه های حوادث غیرمترقبه و کنترل و نظارت بر آلودگی هوا در محیط های شهری و محیط های بسته و.... فعالیت نموده و در راستای تحقق این رسالت و تکریم گیرندگان خدمات و اعتقاد راسخ به بهبود مستمر کیفی و کمی در ارائه خدمات بهداشتی و افزایش مهارتهای فنی منابع انسانی و رعایت اصل صرفه جویی در منابع مالی ، زمان و افزایش اثربخشی از طریق بکارگیری فن آوری های نوین نرم افزاری و سخت افزاری در تقویت و هماهنگ سازی درون بخشی و برون بخشی و نیز جلب رضایت گیرندگان خدمت نسبت به اصلاح شیوه های جاری و ارائه ی الگوهای جدید می کوشد.
مهمترین برنامه بهداشت محیط عبارتند از:
- نظارت بهداشتی بر تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی
- نظارت بر تأمین آب آشامیدنی سالم کنترل آلودگی هوا
- بهداشت محیط در موارد اضطراری
- کنترل بیماریهای ناشی از مواد غذایی و مسمومیت ها
- بهداشت بهداشت مرا کز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
- کنترل حشرات و جوندگان
- بهداشت پرتوها
- دفع بهداشتی فاضلاب ها
- مدیریت مواد زاید شهری و مواد زایدخطرناک
- بهداشت شناگاه ها و سایر تفریحات آبی
- بهداشت محیط روستا
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: